Lokal søgemaskineoptimering (SEO)

Unimedia hjælper små og mellemstore lokale virksomheder med at blive vist øverst på side 1 på udvalgte søgeord.

Flere og flere anvender Googles søgemaskine til at søge en lokal serviceleverandør, når en opgave skal udføres. Langt de fleste besøgende hos Googles søgemaskine, finder deres leverandør blandt de første 3 resultater af deres googlesøgning. Derfor er det yderst vigtigt, at du som lokal serviceleverandør har plads øverst på side 1 i Googles søgeresultater.

Unimedia kan hjælpe langt de fleste lokale serviceleverandører med en topplacering i Googles søgeresultater.

Ved hjælp af målrettet link building, smart webdesign og løbende opdateret kendskab til Googles søgemaskine, er Unimedias klienter sikret en plads i topeen af Googles søgeresultater på udvalgte søgeord - ellers er det gratis.

Kom med i det fine selskab

Hvad vil det sige, at komme med i det fine selskab? En plads i det fine selskab er en plads blandt de Google Maps registreringer, der er synlige i Google Maps sektionen, når der søges på specifikke brancherelaterede søgeord. Når Google Maps sektionen vises, vil det altid være i øverst på siden med søgeresultater, og der vil fremgå 3-7 firmaer og et landkort i Maps sektionen. Ved disse 3-7 firmaer vil desuden fremgå firmaets adresse, telefonnummer og et link til hjemmesiden. Det er en sådan placering du kan forvente, når du begynder et samarbejde med Unimedia.

Når Unimedia starter et samarbejde med en kunde, har vi allerede undersøgt, hvorvidt det er realistisk at få kunden op i det fine selskab.

Sådan vil din virksomhed fremstå på Google:

Map

Er din virksomhed klar til flere kunder?

Kontakt

Hjemmeside

For at sikre, din placering i det fine selskab, er det nødvendigt, at din hjemmeside altid er 100% søgemaskineoptimeret. Derfor arbejder Unimedia kun med egne domæner og egne hjemmesider. Hvis din virksomhed allerede har et domæne med en hjemmeside, er du naturligvis velkommen til at beholde den, som den er.

Responsive Webdesign

En hjemmeside fra Unimedia er altid responsive. Dvs. at den er optimeret til både pc, tablet og mobil. Derudover er hjemmesidens design struktureret således, at Google ved, hvilke dele af hjemmesiden der er vigtig, og hvilke dele, der er knap så vigtig.

Call-to-action

De fleste firmahjemmesider har til formål at give flere kunder - det er naturligvis også formålet med hjemmesider fra Unimedia. Når kundens interesse er vækket, skal kunden opfordres til at tage kontakt til din virksomhed, og det skal være let at komme i kontakt med din virksomhed. Dette hjælper Unimedia med, ved at anvende de rigtige elementer på de rigtige steder på hjemmesiden.

En samlet webløsning

Når du indgår en samarbejdsaftale med Unimedia, leverer vi hele din webløsning. Unimedia administrerer din hjemmesides konti hos Google og øvrige registreringer på nettet, for ikke at tale om hjemmesidens webhosting, således at alt bliver optimeret til en top-placering hos Google. Det eneste du selv behøver at tænke på er at tage telefonen, og besvare dine mails.

Drømmer du
om egen webshop?

Unimedia tilbyder opsætning af komplet webshop inklusiv:

  • mange designmuligheder
  • dansk back-end
  • opsætning af betalingsmodul
  • opsætning af forsendelsesmuligheder
  • råd og vejledning

Hjemmesider til
mobil, tablet og pc

Unimedia tilbyder en standard hjemmeside inklusiv:

  • mange designmuligheder
  • tilpasning til mobil, tablet og computer
  • opsætning af kontaktformular
  • registrering hos Google
  • råd og vejledning